Atelier de dans cu BAILArte

Școala de dans latino BAILArte a fost fondată în 2009 în Cluj-Napoca, din pasiunea pentru dans și oameni. Este un loc dedicat celor care văd dansul ca pe o oportunitate de dezvoltare personală. BAILArte nu se axează doar pe performanță, ci pune accentul pe valoarea umană.

BAILArte este o școală de dans deschisă tuturor, fără prejudecăți. Este un spațiu sigur, unde oamenii se pot relaxa, exprima creativitatea și câștiga încredere. Este locul unde toți se adună pentru a celebra bucuria dansului, alături de o mare familie și prieteni.

Cursurile noastre sunt concepute în special pentru tineri și adulți. Învățăm stiluri de dans precum salsa, bachata, kizomba, zouk și dansul mirilor.

Începând cu anul 2017, BAILArte și-a extins activitatea și în Zalău, sub îndrumarea Andradei Nistorică, fondatoarea BAILArte Zalău. În Zalău, dorim să aducem bucurie oamenilor prin dans, muzică și mișcare.

Leave a reply

Sponsors


Warning: Uninitialized string offset 0 in /home2/r96153prot/curteaartistilor.ro/wp-content/plugins/ova-events-manager/templates/loop/sponsor.php on line 27